Astrimex groothandel in plafond en wandmaterialen
Rockfon logo

Akoestische Wandpanelen » Rockfon VertiQ


Rockfon VertiQ wandpanelen
Rockfon VertiQ is een systeem van akoestische wandpanelen en -profielen. De wandpanelen zijn stootbestendig en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: wit, lichtgrijs en donkergrijs. De panelen kunnen worden toegepast met 2 verschillende bevestigingssystemen.

De VertiQ panelen zijn geproduceerd uit steenwol en zijn 40 mm dik. De panelen presteren uitstekend op gebied van brandreactie en vochtbestendigheid.

Het zichtbare oppervlak bestaat uit een mineraal weefsel, wat zorgt voor een mooi uiterlijk met een aantrekkelijke moiré structuur. De rugzijde van het plafondpaneel is bedekt met een rugvlies. De kanten zijn recht afgewerkt en niet geverfd.

De profielen, die specifiek ontwikkeld werden voor VertiQ, zorgen ervoor dat de panelen snel en eenvoudig kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Er kan gebruik worden gemaakt van:

  • T-profielen (Systeem T): T24 (38 mm hoge) tussenprofielen, J-kanalen als randlijsten en eindprofielen voor directe bevestiging tegen de wand.
  • Omega-profielen (Systeem HAT, voor balvastheid volgens DIN 18 032-3) met 1 mm dikke Omega-profielen als rand- en tussenprofielen.

VertiQ levert de beste prestaties op het vlak van geluidsabsorptie, vermindert de nagalmtijd en zorgt voor een uitstekende ruimteakoestiek.

Ons assortiment Rockfon VertiQ omvat:
VertiQ Wandpanelen
VertiQ Wandpanelen
VertiQ Profielen
VertiQ Profielen

Wilt u een monster aanvragen? Klik hier!
Astrimex Leek
Kalkoven 4
9351 NP Leek

Tel. (0594) 55 23 23
Fax (0594) 51 56 53
Astrimex Utrecht
Cartesiusweg 127 a
3534 BC Utrecht

Tel. (030) 263 58 88
Fax (030) 263 58 15

Zoek artikel